Støt vores Firmamedlemmer/sponsorer:

FOREDRAG V. PETER KÆR

14.  SEPTEMBER KL 19-21  VESTEGNENS KULTURUGE

FRANK WOOD

HVORFOR ER PRIMATER BESAT AF MENING OG RETFÆRDIGHED ?

FERNISERING OG FOREDRAG (GRATIS)

MANDAG D. 28/8 KL 19.00

TAASTRUP KULTURCENTER

BRITTA HAAKANSSON

FERNISERING I TAASTRUP KULTURCENTER

MANDAG D. 2/10 KL 19.30

Erhvervssponsorat

Sponsoratet indebærer at en virksomhed kan tegne et eller flere sponsorater af. 1500,- kr/år. For dette sættes virksomhedens navn/logp på invitationer, webside og facebook. Sponsoratet giver mulighed for at en person kan deltage på generalforsamlingen og i kunstlodtrækning (dog uden stemmeberettigelse ved eventuelle medlemsafstemninger). Yderligere modtagr firmaet en medarbejdergave i form af et års gratis medlemsskab af Kunstforeningen til en navngiven person. Perioden for medlemsskab varer normalt fra 1. september - 31. august.

Hjælp gerne med at udbrede dette gode tilbud i jeres omgangskreds og kontakt en af os i bestyrelsen for at tegne firmasponsorat(er).

Medlemslogin